zondag 8 maart 2009

test!!!!

test!!!!

Blogvoorstellinghttp://static.slideshare.net/swf/ssplayer2.swf?doc=blogvoorstelling-1234958258409505-3&stripped_title=blogvoorstelling" />http://static.slideshare.net/swf/ssplayer2.swf?doc=blogvoorstelling-1234958258409505-3&stripped_title=blogvoorstelling" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="355">View more presentations from

4 opmerkingen:

johanmijs zei

Wil je een foto uit Flickr plaatsen?

Luc Vermeersch zei

Wat ik al een tijdje wil proberen is een diavoorstelling plaatsen aan de zijkant.
Dat wil maar niet lukken en ik wilde zien wat er gebeurde als ik de URL van een diavoorstelling van een willekeurig iemand anders gebruikte en wat er gebeurde als ik die URL in een gewoon bericht plakte.

Anoniem zei

Aan de zijkant kunnen enkel gadgets worden getoond, maar er is inderdaad een gadget 'Diavoorstelling'. Daar kan je kiezen voor Flickr en bv. een user. Lukt alvast bij mij: zie http://johanmijs.blogspot.com/?

Luc Vermeersch zei

Ik heb bij de gadget 'diavoorstelling' al ongeveer alles ingevuld, geplakt en veranderd wat maar mogelijk is. Moet er op een of andere manier in Flick'r een voorstelling gemaakt worden, die dan kan geƫxporteerd of "geƫmbed" worden of iets dergelijks?